V soboto, 11. 5. 2024, je na kemijski fakulteti v Ljubljani potekalo državno tekmovanje iz kemije, kjer je Neža Šturm iz 9.b dosegla srebrno Preglovo priznanje.
Mentorica: Tina Erznožnik

Na državnem tekmovanju iz matematike, ki je bilo v soboto, 20. 4. 2024, na OŠ Antona Tomaža Linharta Radovljica, sta Jakob Peternel in Katka Demšar osvojila srebrno priznanje.
Mentorica: Mojca Mezeg Drmota

Na državnem tekmovanju iz 13. Slovenske glasbene olimpijade, ki je  potekalo v soboto. 9. 3. 2024, je Tina Reberšek osvojila srebrno priznanje.  
Mentorica: Neža Erznožnik

Na državnem tekmovanju iz razvedrilne matematike, ki je bilo 3. februarja 2024, so Ula Možina iz 8.b, Jakob Peternel iz 8.c,  in Anja Gantar iz 8.a osvojili srebrno priznanje. 
Mentorica: mag. Polona Mlinar Biček

Na državnem tekmovanju iz biologije, ki je potekalo v petek, 1. 12. 2024, so: Krištof Frelih, Sara Čadež, Neža Šturm, Manca Fras in Ajda Kržišnik osvojili srebrno Proteusovo priznanje.
Mentorica: Tina Erznožnik

Na državnem tekmovanju iz Matemčka, ki je potekalo v soboto, 25. 11. 2023, na naši šoli je Jakob Peternel osvojil srebrno priznanje.
Mentorica: mag. Polona Mlinar Biček

Na državnem tekmovanju iz logike, ki je bilo v soboto, 11. novembra, v Ljubljani, je Tajda Kržišnik osvojila srebrno priznanje.
Mentorica: Mojca Mezeg Drmota

(Skupno 363 obiskov, današnjih obiskov 1)