V petek, 7. 6. 2024, smo na naši šoli v sodelovanju z Zobno preventivo Škofja Loka, pod vodstvom diplomiranih medicinskih sester Katarine Pohleven in Katarine Demšar gostili prireditev Nasmej se z nami 2024, ki je namenjena učencem od 1. do 5. razreda iz škofjeloškega področja (Poljanska dolina, Selška dolina, Škofja Loka), ki so celo šolsko leto vestno, redno in natančno čistili zobe.

Za uvod v prireditev sta nam zaplesali tretješolki pod vodstvom Petre Slabe. V nadaljevanju sta nastopila otroški pevski zbor Mavrica ter učenke in učenci pevskega zbora Rutice pod vodstvom učiteljice Neže Oblak. Nagovorila sta nas dr. Aleksander Stepanović, dr. dent. med., direktor Zdravstvenega doma Škofja Loka in primarij Matej Leskošek, dr. dent. med., kar je dalo našemu dogodku še dodatno težo.

Na citre nam je koroško narodno Mrzel veter zaigrala Maruša Frelih, učenka 7. razreda, sledila je podelitev pohval in nagrad zmagovalnim razredom. Na naši šoli si je nagrado in priznanje prislužil 4. A z razredničarko Jano Oblak, na podružnici Lučine 5. L z razredničarko Martino Jelovčan, na podružnici Sovodenj pa 3. S z razredničarko Ano Marijo Dolenc. Za zaključek je sledil nastop mlajših učenk plesne skupine Step in najbolj pričakovan dogodek na prireditvi za vse prisotne učence – ogled risanke Enkratni Mare.

Fotografije si lahko ogledate v fotogaleriji

(Skupno 78 obiskov, današnjih obiskov 1)